Dermatologia

Este o ramura a medicinei care se ocupă de piele si bolilor sale. Dermatologia urmăreste explicarea, diagnosticare, tratarea bolilor de piele necontagioase si contagioase (infectioase) cât si îngrijirea bolnavilor de boli dermatice. Este o specialitate unitară de medicină, care cuprinde studiul atât al aspectelor terapeutice medicamentoase cât si al celor chirurgicale.

Dermatologul nostru are grijă de bolile pielii, în sensul cel mai larg, si de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, parului, si unghiilor. Împreună cu venerologia, dermatologia acopera si domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală).

În cadrul cabinetului de dermato-venerologie acordăm consultaţii şi facem tratamente pentru infecţiile cu transmitere sexuală şi afecţiunile dermatologice acute şi cronice.
Tratamente pentru aceste afectiuni ale pielii
Chirurgia pielii
Tratamentul verucilor (negilor) cu azot lichid sau electrocauterizare
Peeling chimic
Tratamentul onicomicozei cu nonyx gel de unghii
Tratamentul psoriazisului
Ingrijirea piciorului
Afectiuni ale parului
Centrul Medical Katimed oferă servicii medicale la standarde înalte de calitate sub deviza ”Sănătatea ta contează” şi pune la dispoziție o serie de specialități clinice și paraclinice. În cadrul Centrului Medical Katimed se oferă și servicii de Recuperare Medicală.
© 2021 Centrul medical Katimed. Toate drepturile sunt rezervate!
crossmenu