Homeopatie

Homeopatia este o terapie complementară/alternativă, care stimulează  și susține capacitatea naturală de vindecare a pacientului. Denumirea vine de la alăturarea celor doi termeni de origine greaca “homoios”=similar și “pathos”= boală.

Este o terapie holistică care se adresează omului ca întreg, având în vedere nu doar corpul acestuia (planul fizic), cât și planul emoțional și mental, țintând restabilirea echilibrului la toate aceste nivele.

Homeopatia folosește remedii naturale, numite remedii homeopate, de origine minerală, vegetală sau animală, care au fost supuse unui proces special numit potențare sau dinamizare, proces prin care remediile ajung să aibă efect nu doar în planul fizic, cât și în cel energetic al organismului.
Poate fi utilizata:
In orice suferinta, boala, situatie de viata;
Trateaza atat afectiuni acute cat si cronice;
O suferinta poate fi inteleasa homeopatic chiar daca alopat nu s-a pus un diagnostic sau nu s-au efectuat investigatii;
Centrul Medical Katimed oferă servicii medicale la standarde înalte de calitate sub deviza ”Sănătatea ta contează” şi pune la dispoziție o serie de specialități clinice și paraclinice. În cadrul Centrului Medical Katimed se oferă și servicii de Recuperare Medicală.
© 2021 Centrul medical Katimed. Toate drepturile sunt rezervate!
crossmenu